Am lucrat o saptamana,impreuna cu Anabela.
Litri de cafea bauti.
Fulgere si traznete.
Din ceturi si vartejuri s-a ivit semet un workshop .
Provocator, rascolitor, surprinzator,intrigant,revelator, dinamic si cu mult umor.

Vom numara din doi in doi.
Vom afla magia lui “DOI”
Vom fi “UNU” !

Convinge-L si hai la joc !

Sa va fie cu noroc !!!

Bogdan Uritescu – http://bogdanuritescu.com/ si
Anabela Hani – https://catharsisexperiential.wordpress.com/
Va invitam la un workshop de exceptie destinat cuplurilor care doresc sa traiasca cu adevarat „happily ever after” si au curajul sa-si „desconspire” secretele relatiei, in folosul lor si al celorlalti.

Vom lucra experiential, cu garantia securitatii emotionale, fizice si a deplinei confidentialitati, intr-un spatiu de intalnire autentica, emotionala, umana, in care fiecare devine spontan si creativ si gaseste solutiile potrivite pentru a-si gestiona bine rolul in relatie.

Veti fi „provocati” prin experiente amuzante, dar pline de miez, sa va confruntati cu voi insiva, priviti prin ochii celuilalt, devenind constienti de felul in care sunteti perceputi de parteneri si de felul cum arata relatia voastra, dintr-o alta perspectiva decat cea proprie. Astfel veti fi capabili sa va redescoperiti unul pe celalalt si sa va identificati noi punti de comunicare si resurse pentru a va construi caminul, asa cum vi-l doriti.

Va asteptam sambata 8 iunie, intre 9.00-17.00, la #Santhe, sa ne simtim bine si sa facem si treaba. Vom avea 3 pauze de cafea, pauza de pranz si multa voie buna.

Pentru detalii si inscrieri, contactati-ne pe facebook sau direct:
Bogdan
contact@bogdanuritescu.com
Anabela
0744422542