Metodele Mele

Am făcut și am trăit multe până acum…

Ca oricare dintre noi toți, mai mult sau mai puțin, aș spune.

Unii mă cunosc ca fiul tatălui meu, Valentin Uritescu. Alții mă cunosc ca actorul Bogdan Uritescu. Alții drept specialist în coregrafia luptelor, acrobație, dinamica mișcării, expresivitate corporala, instructor de Kung Fu, NLP Practitioner, Points Of you Practitioner…scenarist, realizator de emisiuni TV… Alții mă cunosc de undeva, însă nu știu de unde să mă ia 🙂 Alții mă știu ca nebunul ala amuzant, mereu în mișcare, mereu cu “stai, că am o idee!!!”. Alții citesc ceea ce scriu și îmi spun “Băi, scrii tare mișto? Nu scoți și o carte?”

Mai puțini mă știu ca trainer. Da. Asta e relativ nouă alegere pe care am făcut-o.

De bunăvoie și nesilit de nimeni 🙂 deși mi s-a spus că pe piața asta nu mai ai loc să arunci un ac și că…doar eu mai lipseam…..sau poate că tocmai eu lipseam?! 🙂 😛

Da’ nu asta vreau să vă spun acum.

Ci faptul că, la fel cum am făcut în toată viața mea de până acum, am ales să fac training în felul meu. Poate mai puțin atractiv, comercial, “cum se cade” și “cum se cuvine”. Ci ca mine. Cu propriile metode, care, la randul lor au propriile exerciții, pe care le-am creat…trăind. Din experiențe 100% reale, care-mi aparțin și care, pe mine, m-au ajutat să fiu cine sunt acum. Fără să îmi fie frică de cine și cum sunt, fără să pozez în cine nu am fost și nu am să fiu niciodată. Asumându-mi tot.

Poate, astea vă vor fi de folos și vouă.

Așadar…

Metodele marca “EU”. Fiecare cu povestea ei. Fiecare cu experiențele, follow-up-ul și handout-urile ei (asta ca să vorbesc în termeni…consacrați)

  • Metoda Strategia Chaplin
  • Metoda Sperietoarea
  • Metoda Dicteul
  • Metoda Dynamic Sphere
  • Metoda The Room Class
  • Metoda Quantum Lap