Termeni si conditii

Societatea care administreaza site-ul www.bogdanuritescu.com este S.C. Versatil Vision S.R.L., Nr. Ord. Reg. Com./an: J40/ 2393/ 22.02.2019, Cod unic inregistrare: 40688465, Sediul: Sos. Mihai Bravu, nr. 47-49, sectorul 2, Bucuresti, Judetul: Bucuresti.
Navigarea si utilizarea acestui site implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Versatil Vision isi asuma dreptul de a-i modifica fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.bogdanuritescu.com reprezinta proprietatea Versatil Vision si a partenerilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

2. Limitarea raspunderii pentru serviciile oferite
Serviciile oferite sub forma de activitati sunt limitate, respectiv in sensul locurilor disponibile pentru fiecare activitate.
Versatil Vision isi rezerva dreptul de a modifica prezentarile, specificatiile si preturile activitatilor fara o notificare prealabila. Indiferent de modul de inscriere la o activitate- via formularul din site, e-mail sau telefonic, presupune efectuarea platii respectivei activitati conform protocolului prezentat via e-mail sau telefonic, abia dupa parcurgerea si finalizarea acestuia considerandu-se ca respectiva persoana are locul rezervat pentru activitatea sau activitatile la care s-a inscris.

3. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri si motoarele de cautare folosite
Versatil Vision nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza utilizarii anumitor motoare de cautare pentru navigarea pe site-ul www.bogdanuritescu.com.
Versatil Vision NU raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin link-uri de pe site-ul www.bogdanuritescu.com, raspunderea integrala in acest caz revenind proprietarilor respectivelor site-uri.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Versatil Vison respecta legislatia specifica in vigoare nationala si europeana, mai multe date in acest sens putand fi obtinute vizitand Politica de confidentialitate publicata pe site-ul www.bogdanuritescu.com.

5. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de serviciile sau de informatiile prezentate pe site-ul www.bogdanuritescu.com si care nu este deja tratata de nici un articol din acest document, se solutioneaza pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.