DINCOLO DE TINE

0

Omule drag,
Iti ofer o iesire..
Iti ofer o intrare..
Iti ofer o POARTA MAGICA !
O poarta magica pentru TINE, catre un workshop inedit, dinamic, surprinzator
O poarta prin care, odata intrat, nu vei mai simti teama, durere, invidie, anxietate…
O poarta spre simtire, imaginatie, intuitie, creativitate si intrebari scormonitoare adanc in fiinta.
Dezbraca-te de TINE si paseste gol, dincolo de umbre, fara sa judeci…
Intampina-TE !
Priveste- TI sincer minunatia, bucuria, puterea, frumusetea pentru ca si ele te privesc pe TINE !
Tu cel care intri, lasa afara orice indoiala, spaima, suferinta sau prejudecata.
Omule, indrazneste si paseste !
Eu sunt “portarul” .
Te astept DINCOLO…
DINCOLO de EGO…
“DINCOLO de TINE”
Intri?
Bogdan Uritescu
trainer, NLP Practitioner, Points Of you Practitioner, Actor, Regizor, Scenarist, Stunt Coordinator, owner Versatil Vision

Cu totii ne uram mereu: „sanatate sa fie, ca in rest le-om duce pe toate”. Deci suntem de acord ca avem nevoie sa fim sanatosi, dar scapam din vedere ca depinde in primul rand de noi sa ne asiguram starea de sanatate, atat fizica, cat si mentala si emotionala.
Cu toate astea, ne lasam coplesiti de ganduri negative, de patimi, de oameni si circumstante, in loc sa facem pasi pentru a trai o viata echilibrata si implinita din toate punctele de vedere.
Toti purtam in spate cate o cocoasa plina cu experiente neplacute care au ca surse:
– relatiile de cuplu toxice sau ratate
– relatiile anevoioase cu parintii sau copiii
– singuratatea
– saracia
– situatiile de abuz fizic sau emotional
– problemele cu greutatea sau cu diversele afectiuni fizice
– mediul familial, social sau profesional nepotrivit sau ostil.
Toate aceste situatii de viata, de multe ori inevitabile, lasa in urma:
– frustrari
– nemultumiri
– frici
– sentimente de neimplinire
– stima de sine scazuta
– stari de anxietate
– pierderea sanatatii fizice si psihice,
si alte efecte care consuma energie si creaza blocaje si probleme.
Pe de alta parte, in orice moment prezent, avem capacitatea de a ne folosi intregul potential pentru a crea noi începuturi și a accepta noi provocari, facand posibile multe dintre lucrurile pe care ni le dorim cu adevarat.
Avem nevoie sa ne antrenam aceasta capacitate si sa fim determinati si perseverenti in a ne schimba comportamentele si stilul de viata, pentru a atinge starea necesara de echilibru fizic si psihic.
Va invitam la un workshop destinat persoanelor care vor sa obtina echilibru si implinire in viata lor, indiferent de problemele si blocajele cu care se confrunta.
Vom lucra experiential, cu garantia securitatii emotionale, fizice si a deplinei confidentialitati, intr-un spatiu de intalnire autentica, emotionala, umana, in care fiecare devine spontan si creativ si gaseste solutiile potrivite pentru a se simti bine cu sine si cu ceilalti si a se adapta cerintelor vietii.
Veti fi „provocati” prin activitati amuzante sa va confruntati cu voi insiva, cu sprijinul celorlalti, asemeni voua, lucrand impreuna si dezvaluindu-va reciproc experientele de viata, in folosul tuturor.
Anabela Hani
psihodramatist, trainer si coach

Vom avea 3 pauze de cafea si pauza de pranz.
Pentru detalii si inscrieri, contactati-ne!


  Vreau sa ma abonez la newsletter

  CHAPLIN STRATEGY

  0

  Workshop / team building, adaptat nevoilor clientului, 1 zi/8 ore

  Proiect inedit dezvoltat in urma studierii filmografiei lui Chaplin: modul in care si-a descoperit, conturat, rafinat si dezvoltat personajul, constructia gagurilor si a situatiilor comice valoroase, adaptarea eficienta la vremurile respective, exploatarea maxima a resurselor oferite de poveste si nu in ultimul rand munca neobosita si permanenta depusa pentru reimprospatarea si reinventarea personajului.

  Tehnici si exercitii NLP, actorie, miscare, expresivitate corporala, concentrare, relationare si comunicare prin care se descopera puterea improvizatiei pusa in slujba descatusarii neconventionale a creativitatii  in vederea constructiei unei variante personale eficiente si integrate pe toate planurile.

  Strategia Chaplin poate deveni strategia ta! Te astept la workshop-ul “Chaplin Strategy”!

  Inscrie-te acum!


   Vreau sa ma abonez la newsletter

   DYNAMIC SPHERE – EVOLUTION

   0

   Workshop adaptat nevoilor clientului, 4 module de cate 3 ore saptamanal

   Simti ca nu ai forta si esti fragil. Esti o victima usoara. Asa e. Sau poate fi altfel. Tu hotarasti. Intra impreuna cu mine in Sfera Dinamica si hai sa spargem multe convingeri limitatoare, prejudecati si temeri. Tehnici speciale de Autoaparare impotriva agresiunilor interne sau externe, din partea ta, a oamenilor sau situatiilor generatoare de pericol. Intuitie, analiza, actiune in scopul folosirii mediului cu tot ce are el in momentul respectiv pentru a face fata, a ocoli sau a intampina pericolul existent sub toate formele logice-posibile-actuale.

   Generator de feed back si multe exercitii NLP adaptate..

   Nu necesita costumatie speciala… Nu e arta martiala… Nu necesita performanta… Nu are ierarhii…. Nu exista dar e peste tot… E ca si cum te striga cineva pe nume si tu ii raspunzi…

   Hei, omule! Indrazneste sa fii tu la Workshop-ul Dynamic Sphere-Evolution de-a lungul celor 4 module a cate 3h fiecare!

   SIMPLU, DIRECT, EFICIENT

   Inscrie-te acum!


    Vreau sa ma abonez la newsletter

    VV – FOR ACTORS

    0

    “A fi sau a nu fi” 8 ore prezent la workshop, “aceasta-i intrebarea”! 

    orele 9:00-17:00

    Target: Studenti la actorie, absolventi sau oricine e hotarat sa descopere tainele nobilei arte

    Tinerii actori intampina greutati in a se exprima artistic  sau manifesta crize de identitate si apartenenta in drumul anevoios catre descoperirea si rafinarea unui stil artistic de exprimare.

    Nu stapanesc o expresivitate corporala  versatila prin care sa manifeste cu usurinta somatizarea starilor, emotiilor sau gandurilor.

    Realizeaza ca procesul scenic invatat in scoala prezinta limitari semnificative nefiind adaptat  vremurilor iar posibilitile de exprimare si manifestare profesionala sunt   limitate sau indreptate spre directii experimentale nebanuite.

    Confuzi, furiosi nu au destule resurse pentru a putea dezgropa adevarata putere care se afla in ei iar pericolul de a aluneca spre sabloane perimate sau imitatii ieftine poate fi extrem de seducator pentru ca le ofera un drum – fals dar concret.

    Inscrie-te acum!


     Vreau sa ma abonez la newsletter

     POYNTS OF YOU

     0

     Workshop, 6 ore

     Prin cele doua jocuri: “Coaching Game” si “Punctum” POY actioneaza ca un (citez) “instrument intens si creativ pentru dezvoltarea personala si de grup. Jocurile ne invita sa ne observam tiparele de gandire si sa ne deplasam intr-un loc diferit, care ne va oferi noi posibilitati de schimbare,expansiune sau dezvoltare. Ne permite sa infruntam diferite aspecte ale vietii intr-o maniera usor diferita cu efecte intense si surprinzatoare tintind spre o intalnire neasteptata, semnificativa si inspirationala atat cu noi insine cat si cu ceilalti.” (am incheiat citatul)

     Abordarea mea pune accentul pe relatia directa intre reprezentarile mentale, fiziologie, stare, comportament si comunicare evidentiata prin exercitii speciale de miscare, actorie si NLP.

     Punctul tau de vedere conteaza! Fii unic, fii tu insuti!

     Inscrie-te acum!


      Vreau sa ma abonez la newsletter

      BROKEN CUP

      0

      Durata:1 zi, 8 ore (9:00-17:00)

      Proiect pentru cupluri, susținut împreună cu Anabela Maria Hani, psihoterapeut în psihodramă clasică, facilitator de sociodramă, trainer-formator și coach (Anabela Maria Hani).

      Se spune că „dragostea e oarbă, iar căsătoria îi redă vederea”. Cum vedeți fiecare relația de iubire pe termen lung, după perioada oarbă, de mare îndrăgosteală?

      Care sunt viziunea, misiunea și valorile vostre comune? Cum gestionați situațiile de tot felul, conflictele, educația copiilor, relațiile cu familia?

      Vă invităm să veniți la workshop cu curajul de a dezvălui anumite aspecte ale relației în folosul vostru și al celorlalte cupluri, într-un cadru de securitate fizică și emoțională și deplină confidențialitate.

      Vom lucra experiențial, într-un un spațiu de întâlnire autentică, emoțională, umană, în care fiecare devine spontan și creativ și găsește soluțiile potrivite de a-și gestiona bine rolul în relație.

      Veți fi „provocați” prin experiențe amuzante, dar pline de miez, să vă confruntați cu voi înșivă, priviți prin ochii celuilalt, devenind conștienți de cum sunteți percepuți de parteneri și de cum arată relația voastră, dintr-o altă perspectivă decât cea proprie.

      Astfel veți fi capabili să vă redescoperiți unul pe celălalt și să vă identificați noi punți de comunicare și resurse pentru a vă construi căminul, așa cum vi-l doriți.

      Organizăm workshop-uri de o zi, cu durata de 8 ore, între 9-17.

      În preț sunt incluse materialele de lucru și tratațiile pentru pauzele de cafea și de prânz.

      Vă așteptăm cu drag!

      Click aici pentru articol Anabela Hani>>

      Inscrie-te acum!


       Vreau sa ma abonez la newsletter

       WE SCARE BECAUSE WE CARE

       0

       Workshop, 1 zi. Durata: 8h. 

       -Mi-e frică și asta îmi ia tot timpul!

       Proiect sustinut impreuna cu Anabela Maria Hani – psihoterapeut în psihodramă clasică, facilitator de sociodramă, trainer-formator și coach.

       “De la „paza bună trece primejdia rea”, pentru supraviețuire, la a fi tot timpul „cu frica în sân” dezvoltăm în noi stări de anxietate atât de exagerate, încât ne limitează existența și ne consumă energia. Dintr-o luptă permanentă cu niște „fantasme”,  adică diverse frici fără suport real, nu putem ieși decât secătuiți de vlagă, fără chef de nimic, incapabili să ne bucurăm și să ne trăim viața.

       Singurul antidot pentru orice frică nesănătoasă este ieșirea din zona de fals confort  prin ACȚIUNE! Pentru asta ai nevoie de CURAJ ! Curaj pentru a-ți gestiona fricile, fobiile, ezitarile si nesiguranta.

       Curaj pentru a-ți trăi viața din plin.

       Inscrie-te acum!


        Vreau sa ma abonez la newsletter

        OLDIES BUT GOODIES “50 +”

        0

        Workshop, 1 zi. Durata: 8h. 

        Proiect sustinut impreuna cu Anabela Maria Hani– psihoterapeut în psihodramă clasică, facilitator de sociodramă, trainer-formator și coach.

        „Nu ne mai jucăm pentru că îmbătrânim şi îmbătrânim pentru că nu ne mai jucăm” spunea George Bernard Shaw:

        “În mod ironic, temerile obsesive de îmbătrânire şi de moarte ne fac mai mult rău, deteriorându-ne starea de sănătate psihică şi fizică. Viata noastra e o farama de timp dar e tot ce avem! Dacă ne petrecem timpul preocupati doar de necazuri si “probleme” văitându-ne că suntem nefericiţi, că îmbătrânim, că vom muri, nu numai că nu vom rezolva aceste nemulţumiri, dar vom şi pierde timpul în care am putea să ne bucurăm de viaţă şi nu doar în anumite momente, ci în fiecare moment.

        Jocul, râsul şi bucuria sunt amortizoarele care ne protejează de denivelările de pe drumul vieţii.Hai sa ne jucam! Hai sa traim bucuria de a fi bătrâni care se simt tineri, fiind un model pentru tinerii care se simt deja bătrâni.”

        Click aici pentru articol Anabela Hani>>

        Inscrie-te acum!


         Vreau sa ma abonez la newsletter