Durata:1 zi, 8 ore (9:00-17:00)

Proiect pentru cupluri, susținut împreună cu Anabela Maria Hani, psihoterapeut în psihodramă clasică, facilitator de sociodramă, trainer-formator și coach (Anabela Maria Hani).

Se spune că „dragostea e oarbă, iar căsătoria îi redă vederea”. Cum vedeți fiecare relația de iubire pe termen lung, după perioada oarbă, de mare îndrăgosteală?

Care sunt viziunea, misiunea și valorile vostre comune? Cum gestionați situațiile de tot felul, conflictele, educația copiilor, relațiile cu familia?

Vă invităm să veniți la workshop cu curajul de a dezvălui anumite aspecte ale relației în folosul vostru și al celorlalte cupluri, într-un cadru de securitate fizică și emoțională și deplină confidențialitate.

Vom lucra experiențial, într-un un spațiu de întâlnire autentică, emoțională, umană, în care fiecare devine spontan și creativ și găsește soluțiile potrivite de a-și gestiona bine rolul în relație.

Veți fi „provocați” prin experiențe amuzante, dar pline de miez, să vă confruntați cu voi înșivă, priviți prin ochii celuilalt, devenind conștienți de cum sunteți percepuți de parteneri și de cum arată relația voastră, dintr-o altă perspectivă decât cea proprie.

Astfel veți fi capabili să vă redescoperiți unul pe celălalt și să vă identificați noi punți de comunicare și resurse pentru a vă construi căminul, așa cum vi-l doriți.

Organizăm workshop-uri de o zi, cu durata de 8 ore, între 9-17.

În preț sunt incluse materialele de lucru și tratațiile pentru pauzele de cafea și de prânz.

Vă așteptăm cu drag!

Click aici pentru articol Anabela Hani>>

Inscrie-te acum!


Vreau sa ma abonez la newsletter