OCHELARII MAGICI

author

Bogdan Uritescu

Te invit cu drag in bucataria mea MAGICA! Intr-o atmosfera relaxanta si libera de prejudecati vei PARTICIPA la reteta secreta cu care iti vei condimenta fiinta si vei putea gusta din plin clipa…Clipa TA. Redescopera copilul din tine care se bucura sincer de momentul prezent fara inhibitii, cu incredere uriasa in propriile sale puteri, fara frica de esec, cu bucuria acceptarii simple si totale a naturii sale, imbratisat de inefabila aura a spontaneitatii!

recent

Am ajuns să fiu o victimă. Iar, printr-un mecanism ciudat de supraviețuire, am ajuns să mă împac cu situația asta pentru că știam scenariul după care se derula de fiecare dată. Vedeam același film cu același sfârșit. Am ajuns să controlez starea de victimă. Era identitatea mea. Eram prizonierul ei. Trăiam o spaimă colosală – nu la gândul unei evadări sau schimbări în bine, ci la gândul că mi-aș fi putut pierde status qvo-ul pe care am reușit să-l pot stapâni! Cum să renunț la ce mă completa, definea? Cine și-ar dori asta? Așadar, mă învârteam în propriul cilindru ca un șoricel cu ochelari. Tot efortul meu nu se concretiza decât în viteza sau durata cu care se învartea cilindrul. Atât. Stăteam pe loc. Sufeream de o implozie a Sinelui.

Citește în continuare articolul pe catchy.ro >>

Previous article
Next article

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram