Te invit cu drag in bucataria mea MAGICA!

Intr-o atmosfera relaxanta si libera de prejudecati vei PARTICIPA  la reteta secreta cu care iti vei  condimenta fiinta si vei putea gusta din plin clipa…Clipa TA.

Redescopera copilul din tine care se bucura sincer de momentul prezent fara inhibitii, cu incredere uriasa in propriile sale puteri, fara frica de esec, cu bucuria acceptarii simple si totale a naturii sale, imbratisat de inefabila aura a spontaneitatii!

Prin joc si improvizatie,  miscare si relaxare vei experimenta situatii diverse si  le vei privi din alte perspective, le vei reincadra si vei gasi solutii comportamentale adecvate. Vei invata sa te accepti, sa te iubesti si sa te pretuiesti pentru ca numai asa vei putea trece peste orice fel de obstacole!

Vei putea sa-ti accesezi resursele spontan, sa canalizezi / dozezi energia creatoare spre atingerea obiectivului – oricare ar fi acela.

Vei fi capabil sa te autodepasesti instantaneu legand EMOTIILE de DORINTA si STARE in vederea cladirii unui viitor irezistibil !

Te voi invata sa fii flexibil pentru ca partea cea mai flexibila dintr-un sistem este cea care conduce sistemul…

Vei invata ca EMOTIILE sunt condimentele secrete cu puteri nebanuite.

Renunta la gand ! Renunta la cenzura ! Renunta la control ! Impreuna vom descoperi prin STARI, EMOTII, TRAIRI si ACTIUNE universul fabulous al SINELUI!

Aici nu vei fi JUDECAT ! Vei invata doar… sa fii INVINCIBIL!

Stii deja CUM, dar poate ca ai uitat…Am sa te ajut sa-ti REAMINTESTI…
Ai deja TOTUL dar nu stii inca…Am sa te ajut sa VEZI…
Esti deja o farama de PARADIS dar daca te-ai perdut…Am sa te ajut sa te REGASESTI…

Ve invata sa devii DINAMIC prin participare, odata ce vei asimila ca intr-un joc protocoalele speciale.

Te provoc sa CREZI
Te provoc sa FACI
Te provoc sa FII
Te provoc sa DEVII!

Atentie…Motor….Actiune !

Viata mea s-a invartit in ultimii treizeci si patru de ani  cu toate vitezele, incadraturile, montajele, gusturile, mirosurile si senzatiile  in jurul acestor cuvinte. Copilaria mi-am trait-o mereu in joc, natura, curiozitate, si sport dar ceva inexplicabil ma atragea puternic spre teatru – printre actori, regizori, pictori si sculptori acolo unde participa activ un om – Valentin Uritescu actor consacrat si tata special cu viziuni despre educatie situate mult inaintea vremurilor sale viziuni ce mi-au condimentat copilaria intr-un mod nebunesc, liber, creator, paradisiac.

Actor, Regizor, Scenarist si multe altele

Multe din abordarile, exercitiile si  tehnicile pe care le folosesc acum sunt inspirate din trairile si experientele mele de atunci.

Sunt Actor, Regizor, Scenarist, Stunt Coordinator – specializat in  Coregrafia Luptelor, Acrobatie, Caderi Combinate, Dinamica Miscarii, Expresivitate Corporala- Instructor de Kung Fu, NLP Practitioner, Points Of you Practitioner…

Am cincizeci si unu de ani. Vremurile s-au schimbat. Valorile s-au schimbat. Am avut o “revelatie”…Trebuie sa fac altceva de aici inainte. Trebuie sa ma reinventez.

Simt ca pot sa ajut oamenii pt ca oricum  am facut-o intuitiv de atatea ori si atunci m-am simtit implinit.. Experienta mea  profesionala de peste treizeci  de ani  in Cinema, Teatru, Evenimente, Seriale , Emisiuni si Show-uri Tv o voi folosi  acum ca Trainer – simplu, direct si eficient  intr-un stil  inedit si spectaculos aplicat cu mult umor  Dezvoltarii Personale in traininguri, cursuri, workshop-uri  si teambuilding,  unde cursantii experimenteaza realitatea  prin situatii, stari, emotii, trairi, si actiune descoperind parti ascunse  din universului fabulous al SINELUI.

O voce interioara ma va calauzi mereu: Desprinde-te de ”Conventional”. Schimba regulile “Jocului”. Sparge “Tiparele”. Scrie-ti “Rolul vietii”.  Regizeaza-ti “Succesul”. Puterea e la Tine.

Universul s-a miscat. Coincidenta sau nu …Eu sunt mai puternic si mai hotarat ca oricand. Daca eu ma pot adapta si reinventa atunci sigur ii pot convinge -in stilul meu si pe altii: Sa viseze.. Sa actioneze.. Sa zboare liber spre FAPTA LOR.

Asa ca atat am de zis:  Atentie…Motor…Actiune !!!

Apartinem Intregului din care ne-am intrupat ca fiinite spontane, curioase si creatoare dar educatia primita ne-a incadrat in niste rame, tipare, sabloane oferindu-ne de-a gata clisee cu care sa gandim reproductiv -prin imitatie folosindu-ne de experientele trecute. Astfel pentru a rezolva o problema cautam o solutie verificata in trecut.

Am fost educati sa fim critici desi gandirea critica ucide creativitatea. Judecam imediat orice idee sau solutie noua pentru ca e mai simplu decat sa venim cu idei noi. Avem tendinta uneori morbida de a simplifica lucrurile doar printr-o prima impresie care poate fi limitata sau superficiala. Parca privim prin teava ingusta a subiectivitatii, a Ego-ului si vedem doar perspectiva pe care ne-am impus-o deja, perspectiva ce determina modul in care percepem realitatea cazand in capcana perceptiei lucrurilor din propriul punct de vedere.

Prin proiectele mele actuale vreau sa schimb asta si sa incurajez participantii sa gandeasca productiv, sa caute mereu idei inovatoare, solutii inedite pt problemele ivite, sa se intrebe in cate moduri pot privi o situatie data,cum o pot regandi sau cate solutii diferite pot gasi prin generarea  aleatorie a unei multitudini de alternative din care sa poata selecta cele mai bune idei.

Cine intra alaturi de mine in hora schimbarii va invata sa puna la indoiala crezuri, convingeri sau concepte limitatatoare, sa puna intrebari specifice cu alte cuvinte sa fie creativi. Creativitatea implica devierea de la experientele si solutiile din trecut.

Asa ca haideti sa pasim impreuna in cele trei existente si sa dansam cu lumina sau cu umbra din noi…

CINE SUNT – A FI  /  DESCOPERA

CINE AS PUTEA FI  –  A IMBUNATATI / CONSTRUIESTE

CINE ALEG SA FIU  –  A DEVENI  / INTEGREAZA