Politica de Confidentialitate

In conformitate cu modificarea Legilor Uniunii Europene privind datele cu caracter personal si intrarea in vigoare, incepand cu data de 25 mai 2018, a Regulamentului General privind Protecţia Datelor (nr. 679/2016), va invitam sa luati la cunostinta urmatoarele:

1. Date de contact
Politica de confidentialitate este valabila site-ului: www.bogdanuritescu.com care apartine si este administrat de catre S.C. Versatil Vision S.R.L. Nr. Ord. Reg. Com./an: J40/ 2393/ 22.02.2019, Cod unic inregistrare: 40688465 Sediul: Sos. Mihai Bravu, nr. 47-49, sectorul 2, Bucuresti, Judetul: Bucuresti.
Pentru utilizarea site-ului, sunt necesare citirea si acceptarea acestor termeni. Utilizarea in continuare a site-ului presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni.
Versatil Vision asigura, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorului si respectarea dreptului acestuia la protectia vietii private. Echipa Versatil Vision va administra in conditii de deplina siguranta, in scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

2. Date colectate
Prin folosirea optiunii de inregistrare la activitati, a celei de comentarii, downloadare de resurse sau primire de newslettere, fiecare utilizator este de acord cu procesarea si colectarea datelor precum: nume, prenume, adresa de mail sau numar de telefon.
Acest site va poate oferi posibilitatea de a va reloca pe adresele de pe retelele sociale ale Bogdan Uritescu, respectiv: Facebook, LinkedIn, You Tube sau Instagram.
Nu suntem responsabili pentru utilizarea, folosirea necorespunzatoare sau preluarea fara drept a oricaror date cu caracter personal sau alte informatii cu care contribuiti la orice canal sau aplicatie de Social Media.

3. Ce fel de informatii despre utilizatori sunt publice?
Singurele date publice pe site-ul www.bogdanuritescu.com sunt cele pe care le furnizati la rubrica comentarii. In ceea ce priveste vizibilitatea acestor date din sectiunea comentarii din motoarele de comunicare, Versatil Vision nu are control asupra acestui continut deja indexat si stocat in memoria cache a motoarelor de cautare. In acest sens, pentru a solicita eliminarea imediata a acestei liste de cautare, este necesara contactarea echipei de asistenta a motorului de cautare specific. Versatil Vision nu poate trimite in numele dumneavoastra cereri de eliminare a continutului deja indexat in memoria acestor motoare de cautare.

4. Scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal
Va informam ca datele personale pe care le furnizati pe site-ul nostru, in cazul inscrierii la activitati, comentarii, download de resurse sau optiunea de primire de newslettere, sunt prelucrate strict in sensul oferirii serviciilor mentionate:
– inscrierea la activitatile noastre si oferirea tuturor informatiilor de care aveti nevoie in acest sens
– permiterea de comentarii la articolele publicate
– posibilitatea de a downloada resursele existente pe site
– trimiterea de newsletter
Prin completarea datelor personale necesare pentru aceste servicii, fiecare utilizator declara ca accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Versatil Vision si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate conform legislatiei aplicabile, tinand cont de scopul prelucrarii, astfel cum este mentionat in aceasta Politica de confidentialitate.

5. Drepturile Utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal
Conform legislatiei specifice protectiei datelor cu caracter personal, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul la informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei si de a cere daune pentru incalcarea drepturilor sale.
Dreptul de a fi informat- in calitate de utilizator al serviciilor oferite de site-ul www.bogdanuritescu.com, dorim sa ne asiguram ca veti primi intotdeauna informatii clare si transparente, usor de inteles si accesibilie cu privire la modul in care va folosim datele si despre drepturile pe care le detineti. Pentru informatii suplimentare legate de datele cu caracter personal, va stam la dispozitie la adresa de mail: contact@bogdanuritescu.com
Dreptul de acces- fiecare utilizator are posibilitatea de a obtine gratuit printr-o cerere in forma scrisa, datata si semnata transmisa la adresa mentionata in Politica de confidentialitate confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu prelucrate. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde solicitarilor vadit neintemeiate, excesive sau repetate.
Dreptul de interventie asupra datelor- utilizatorul are dreptul de a solicita gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea totala sau partiala a datelor a caror prelucrare nu se poate face conform legii.
Utilizatorul intelege si accepta faptul ca stergerea datelor lui personale va fi urmata de imposibilitatea accesarii serviciilor pentru care respectivele date erau necesare.
Dreptul de a rectifica datele care sunt incorecte, inexacte sau incomplete poate fi exercitat in mod direct prin repetarea operatiunilor care privesc serviicile ce necesita aceste date. In cazul in care intampinati dificultati in exercitarea acestui drept de interventie, ne puteti contacta la adresa de mail : contact@bogdanuritescu.com
Dreptul la restrictionarea prelucrarii- puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. Acest drept se aplica in circumstantele specific prevazute in Regulamentul general privind protectia datelor, si anume:
Utilizatorul contesta exactitatea datelor pentru o perioada care sa permita Versatil Vision, in calitate de operator, sa verifice corectitudinea datelor.
Versatil Vision, in calitate de operator, nu mai are nevoie de datele cu caracter personal pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de catre utilizator pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;
Utilizatorul s-a opus prelucrarii bazate pe motive legitime din partea Versatil Vision, restrictionarea prelucrarii aplicandu-se pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Versatil Vision prevaleaza asupra celor ale Utilizatorului.
Dreptul de opozitie- dreptul utilizatorului de a se opune in orice moment, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, daca exista motive intemeiate si legitime, ca datele care il privesc sa faca obiectul unor prelucrari.
Dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale.
Dreptul de a se adresa justitiei- utilizatorul are dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege ce le-au fost incalcate.
Utilizatorul care a suferit un prejudiciu ca urmare a prelucrarii ilegale de date cu caracter personal se poate adresa instantei competente.
Folosind datele de contact de mai jos, inainte de a depune o plangere la autoritatea relevanta pentru protectia datelor, ne puteti contacta.
Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti face o cerere in scris, trimisa prin posta la adresa administratorul site-ului: Sos. Mihai Bravu, nr. 47-49, camera 1, bloc P16- P16a, etaj 7, ap. 104, sectorul 2, Bucuresti, sau la adresa de mail contact@bogdanuritescu.com.
Prin citirea Politicii de confidentialitate, in calitate de utilizator, declarati ca ati luat la cunostinta garantarea drepturilor prevazute de lege.

6. Procedura privind furtul de identitate
Prin completarea formularului de inscriere in site, acceptarea Politicii de confidentialitate, in calitate de utilizator, declarati si garantati ca datele furnizate sunt reale si, prin urmare, va asumati consecintele legale care decurg din oferirea unor date false.
In cazul in care aveti cunostinta de producerea unui furt de identitate, va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si cooperare.
In cazul in care constatati ca un utilizator al site-ului va fura identitatea, fura identitatea unui prieten sau sunteti reprezentantul legal al persoanei a carei identitati este furata, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: contact@bogdanuritescu.com

7. Cum protejam noi informatia
Versatil Vision se supune masurilor tehnice si de siguranta impuse de legislatia in vigoare pentru a asigura confidentialitatea si protectia datele personale ale utilizatorilor impotriva accesului neautorizat. Datele personale ale utilizatorilor sunt folosite conform Politicii de confidentialitate, iar optiunile fiecarui utilizator in ceea ce priveste prelucrarea datelor sale sunt respectate.
Aceste masuri includ, dar fara sa se limiteze, stocarea informatiilor personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai persoanelor autorizate.

8. Perioada de prelucrare si stocare a datelor utilizatorilor
Versatil Vision poate retine intr-o baza de date informatiile cu caracter personal pe care utilizatorii i le furnizeaza prin intermediul site-ului. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre Versatil Vision doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea oferi acces la toate facilitatile si/ sau serviciile pentru care sunt necesare aceste date.
Dupa expirarea perioadei mentionata legal cu pricire la stocarea datelor cu caracter personal, acestea vor sterse in mod automat.