“Spubliking”

 

 

“SPUBLIKING”

Be a versatile vision of  you

by Versatil Vision

 

Metodă originală de „public speaking” și comunicare prin care înveți să-ți amplifici calitățile și să-ți accepți “defectele” reîncadrându-le inteligent, să-ți transformi slăbiciunile în atu-uri, să-ți afli revelația  faptului că ești valoros atunci când ești original prin unicitatea ta nu  prin uniformizarea tâmpă zbierată „din cărți” pe internet de tot soiul de “guru” ai comunicării dubios și trist reîncarnați din economiști, ingineri, mangeri (meserii nobile dealtfel) în “speakeri motivaționali” sau pur și simplu oportuniști.

Metoda oferă un studiu inedit pentru dezinhibare, curaj, încredere în sine pornind de la postură, distanță, tonalitate, raport, pacing, leading, convigere, asumare, transmitere, având totodată o latură comică, veselă, lejeră care apropie oamenii și sparge tiparele rigide sau ideile preconcepute vis a vis de fenomenul “public speaking”. Vei fi capabil să crezi în tine așa cum ești, să te accepți și să realizezi că fără o stare adecvată izvorâtă din străfundurile fiiniței tale nu poți transmite sau comunica nimic adevărat.

Spubliking este un “Myths buster” sau „Maverik” conturat pe baza experienței mele profesionale de peste 35 de ani ca actor de film și teatru, host Tv, coregraf de lupte scenice și filmice, regizor, scenarist, acum  și NLP/ Poynts of you practitioner, experiență care mi-a arătat că nu există defecte sau puncte slabe, reguli sau șabloane rigide, tehnici infailibile, teorii absolute ci doar adevăr! Adevărul tău!

Defectele sunt ale tale, te definesc.

Defectele tale au o forță nebănuită.

Defectele tale sunt calitațile tale care se exprimă neadecvat.

Defectele tale vor să-ți comunice ceva important.

Nu renunța la defecte! Reîncadrează-le!

Reconvertește-le forța distrugătoare!

Stoarce-le seva!

Prin Spubliking vei ști cum.

 

Vei descoperi că a vorbi / a comunica  înseamnă a transmite energie pură printr-o participare  totală a corpului ca întreg. Vei descoperi o abordare holostică a fenomenului care are ca scop congruența supremă unde ce gândești, ce spui și ce faci reprezintă același lucru.

Spubliking te desface în părți mai mici pe care le reanalizează, îmbunătățește, șlefuiește pentru ca mai apoi să te recompună la loc mai puternic, încrezător, stăpân pe sine într-un nou design  versatil aplicat schimbării dar nu dinafara ci dinăuntrul ei. Nu poți controla schimbarea decât în măsura în care devii schimbarea.

Spubliking e structurat în patru pachete de abilitați în care se lucrează pe mai multe nivele psihologice și fizice prin metode și exerciții NLP/Points of you- modificate marca Bogdan Uritescu, tehnici speciale de actorie, regie și mișcare care fac parte din programul amplu dezvoltat de mine: „Reshape Your Matrix.”

Vom lucra cu ingredientele potrivite  rețetei perfecte, adaptate individual.Vom pomeni printre altele de: frici, spaime, frustrări, convingeri limitative sau prejudecăți, inerție, reguli,  conformitate, originalitate, creativitate, spontaneitate, imaginatie, îndrăzneală, diferențe și asemănări, imitație și originalitate, control, adaptare, forță și slăbiciune, haos și ordine, manipulare, transfer, durere, emoții, puterea stării, ruminații, sugestie sau convingere, etc.

Vei descoperi că te poți percepe făcând apel la mai multe puncte de vedere sau perspective diferite din poziții perceptuale diferite având puterea  să  identifici adevăruri revelate spontan de către subpersonalitațile tale care nu sunt altceva decât roluri pe care conștient sau nu le joci zilnic

Vei putea să te adaptezi sugestiilor spontane din timpul lucrului pentru a suporta cel mai mare stres sau trac pentru a te adapta instantaneu oricăror schimbări potrivnice ivite:

Ce imagini vezi atunci când vorbești?

Ce culori ar defini comunicarea ta?

Ce muzică ar fi potrivită pentru coloana ta sonoră?

Cum ar fi dacă ai fi în pielea goală?

Cum ar fi dacă auditoriul ar fi în pielea goală?

Cum te-ai adresa unor extratereștri?

Ce gust ar fi potrivit discursului tău?

Ce mâncare ar fi discursul tău? Cum ai mânca-o?

Cum ar fi dacă ai vorbi doar cu mâinile, ochii, picioarele, spatele, tălpile sau doar cu sprâncenele?

Dacă te-ai privi dintr-o sală de cinema când vorbești cum ai reacționa?

Dar cum ar fi dacă din cabina proiecționistului te-ai privi pe tine cum te privești pe ecran?

 

În Spubliking folosesc tehnici și exerciții speciale menite să scoată la iveală esența și adevărul tău pe care să le transforme în puterea ta. Vei avea putere asupra celorlalți doar când vei avea putere asupra ta asta însemnând control, responsabilitate, iubire și compasiune.

Spubliking nu este despre vorbitul în public. Public speaking-ul e doar zbaterea din coadă a peștișorului tău de aur salvat din mâlul existențial căruia îi adresezi cele trei întrebări fundamentale ale firii:

CINE EȘTI?

CINE AI PUTEA FI?

ÎNCOTRO TE ÎNDREPȚI?

Spubliking e despre CINE ALEGI SĂ FII.

Spubliking e despre arheologie:

 

SAPĂ, DESCOPERĂ, ȘLEFUIEȘTE, INTEGREAZĂ, MANIFESTĂ.

Funcționează în două sensuri. Atunci când comunici și atunci când ți se comunică. Vei dispune de limpezimea gândurilor pentru o ințelegere rapidă și completă a mesajului recepționat sesizând elementele  cheie, reperele comunicării care-ti oferă o înțelegere exhaustivă,  direcționată.

Spubliking e pentru oricine, oricum, oricând, oriunde.

Dacă ești manger, leader, angajat sau antreprenor, elev, student sau profesor, coach, psiholog, coafeză, antrenor personal, secretară sau masseur, femeie singură, bărbat matur blocat în crize existențiale din cauza relațiilor sau a mediului, vloger sau chat-istă și vrei să te exprimi, dacă vrei să înveți să scrii creativ sau să reciți o poezie, dacă vrei să știi cum să te pozezi, să te filmezi, să fii cool într-o prezentare web sau să-ți promovezi video un produs însoțit de un text catchy crede-mă că ai nevoie de îndrumare.

Ne scăldăm într-o mâzgă densă și puturoasă îmbibată-n ridicol, fals, penibil în care valoarea și adevărul sunt percepute ca fiind intruși periculoși, toate astea datorându-se tehnologiei unde orice om needucat, prost, rău sau nebun se poate exprima în deplinătatea limitării sale, liber  și mândru agățând în „web-ul vrajbei sale” adepți, urmăritori, prozeliți.

Ai nevoie de Spubliking pentru a preveni toate astea. Ai nevoie ca mesajul tau să ajungă pe masa auditoriului-oricare ar fi el, învăluit în sinceritatea unsă pe pâinea caldă a comunicării inteligente. Oferă-i plăcerea unei gustări memorabile în care aromele descoperite treptat să-i năucească simțurile, să-i stârnească poftele iar astfel cufundat în regretul caduc al clipei de mare grație să-ți primească mesajul ca pe un buchet de crizanteme aburinde oferit iubitei într-o seară umedă de toamnă.

Eu te învăț cum să-ți alcătuiești  buchetul.

Buchetul tău.

Te provoc la Spubliking!

Accepți?

 


 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bogdan Uritescu
Bogdan Uritescu
Salut! Bine ai venit in lumea mea: aici vei gasi cate putin din tot si mult pentru suflet. Vino cu mine!

Popular