CHAPLIN STRATEGY

on

Workshop / team building, adaptat nevoilor clientului, 1 zi/8 ore

Proiect inedit dezvoltat in urma studierii filmografiei lui Chaplin: modul in care si-a descoperit, conturat, rafinat si dezvoltat personajul, constructia gagurilor si a situatiilor comice valoroase, adaptarea eficienta la vremurile respective, exploatarea maxima a resurselor oferite de poveste si nu in ultimul rand munca neobosita si permanenta depusa pentru reimprospatarea si reinventarea personajului.

Tehnici si exercitii NLP, actorie, miscare, expresivitate corporala, concentrare, relationare si comunicare prin care se descopera puterea improvizatiei pusa in slujba descatusarii neconventionale a creativitatii  in vederea constructiei unei variante personale eficiente si integrate pe toate planurile.

Strategia Chaplin poate deveni strategia ta! Te astept la workshop-ul “Chaplin Strategy”!

Inscrie-te acum!


  Vreau sa ma abonez la newsletter

  Bogdan Uritescu
  Bogdan Uritescu
  Salut! Bine ai venit in lumea mea: aici vei gasi cate putin din tot si mult pentru suflet. Vino cu mine!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Te invit cu drag in bucataria mea MAGICA! Intr-o atmosfera relaxanta si libera de prejudecati vei PARTICIPA la reteta secreta cu care iti vei condimenta fiinta si vei putea gusta din plin clipa…Clipa TA. Redescopera copilul din tine care se bucura sincer de momentul prezent fara inhibitii, cu incredere uriasa in propriile sale puteri, fara frica de esec, cu bucuria acceptarii simple si totale a naturii sale, imbratisat de inefabila aura a spontaneitatii!